NOVÉ STARÉ BRNO Návrat bydlení do center měst

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury
Abstract
Diplomová práce se zabývá tématem návratu bydlení do center měst. Je rozčleněna do třech oddílů. V první části analyzuji dotčené území. Na analytickou část navazuji urbanistickou studií, která nabízí řešení reurbanizace dané lokality. Poslední oddíl je věnován urbanistickému detailu - obytnému bloku členěnému na osm bytových domů, z nichž čtyři zpracovávám na úrovni architektonické studie.
The thesis deals with the topic of return of housing to the city centers. It is divided into three sections. In the first part I analyze the area concerned. The analytical part is followed by an urban study, which offers a solution to the reurbanization of the site. The last section is devoted to urban detail - a residential block divided into eight apartment buildings, four of which I work on at the level of an architectural study.
Description
Citation
LYSÁ, K. NOVÉ STARÉ BRNO Návrat bydlení do center měst [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Architektura
Comittee
doc. Ing. arch. Ľúbica Vítková, Ph.D. (předseda) Ing. arch. Tomáš Havlíček (člen) Ing. arch. Jiří Knesl (člen) Ing. Stanislav Mikeš (člen) Ing. arch. Pavel Bainar (člen)
Date of acceptance
2019-05-27
Defence
Studentka odprezentovala svou diplomovou práci. Byly přečteny posudky od vedoucího a oponenta. Byly přečteny otázky od oponenta. Studentka reaguje na otázky dobře. Začíná diskuze s porotou a jsou kladeny dotazy. -otázka na rozdělení území -otázka na materitalitu -otázka na etapizaci výstavby -otázka na spektrum bytů -otázka na počet parkovacích míst Studentka odpověděla na otázky dobře.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO