Účinnost separace vodních polutantů na poloprovozním fotoreaktoru

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstract
Diplomová práca sa zaoberá fotokatalýzou organických polutantov na UV aktivovaných časticiach anatasu samostatne a s prídavkom peroxidu vodíka a na samotnom peroxide vodíka. Meranie sa realizuje na poloprevádzkovom UV fotoreaktore. Cieľom diplomovej práce je zistiť účinnosť degradácie azofarbív a antibiotík. Úroveň degradácie azofarbív a antibiotík sa meria pomocou UV-VIS spektrometrie.
The thesis deals with photocatalysis of organic pollutants on UV-activated anatase particles, on UV-activated anatase particles with hydrogen peroxide and hydrogen peroxide itself. The measurement is carried out on a pilot plant UV photoreactor. The aim of the thesis is to determine the effectiveness of azo dyes and antibiotics degradation. The level of azo dyes and antibiotics degradation is measured by UV-VIS spectrometry.
Description
Citation
MELICHER, D. Účinnost separace vodních polutantů na poloprovozním fotoreaktoru [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
sk
Study field
Chemie, technologie a vlastnosti materiálů
Comittee
prof. RNDr. Josef Jančář, CSc. (předseda) prof. Ing. Jaromír Havlica, DrSc. (člen) prof. Ing. Ladislav Omelka, DrSc. (člen) prof. Ing. Petr Ptáček, Ph.D. (člen) doc. Ing. František Šoukal, Ph.D. (člen) doc. Ing. Lucy Vojtová, Ph.D. (člen) Ing. Jiří Pác (člen)
Date of acceptance
2019-05-28
Defence
1. Student seznámil členy komise s teoretickými základy a cíli své diplomové práce a přednesl výsledky, kterých dosáhl v experimentální části.2. Byly přečteny posudky na diplomovou práci.3. Student akceptoval všechny připomínky oponenta a na všechny otázky odpověděl v plné šíři.4. Diskuse: Členové komise vznesli několik přípomínek a otázek zaměřených na účinnost procesu mezi produkty fotokatalytického procesu. Student výborně reagoval na všechny připomínky a otázky vzešlé z diskuze a prokázal dostatečnou orientaci v daném tématu.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO