Bezdrátový přenos výkonu 20 kW

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Práce se zabývá návrhem bezdrátového přenosu výkonu na vzdálenost 600 mm dimenzovaného na 20 kW. Přenos je zajištěn pomocí induktivní vazby rezonančních obvodů s cívkami o průměru 800 mm. Obsahuje popis návrhu a výpočtů jednotlivých částí s uvedením konkrétních hodnot. Zahrnuje také popis a schémata řídicích obvodů.
This thesis deals with the design of wireless power transfer at a distance of 600 mm dimensioned to 20 kW. The transfer is provided by inductive coupling of resonant circuits with 800 mm diameter coils. It contains a description of the design and calculations of individual parts, stating specific values. It also includes description and schematics of control circuits.
Description
Citation
TOMÁNEK, R. Bezdrátový přenos výkonu 20 kW [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Silnoproudá elektrotechnika a výkonová elektronika
Comittee
doc. Ing. Pavel Vorel, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Radoslav Cipín, Ph.D. (místopředseda) Ing. Dalibor Červinka, Ph.D. (člen) doc. Ing. Bohuslav Bušov, CSc. (člen) doc. Ing. František Veselka, CSc. (člen) Ing. Jan Martiš, Ph.D. (člen) Ing. Petr Huták, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2019-06-05
Defence
Student prezentoval svou závěrečnou práci, přičemž seznámil komisi s postupem výpočtu návrhu a realizace celého zařízení. v závěru svě prezentace demonstroval celé zařízení. Odpověděl na otázky oponenta i na následující dotazy komise.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO