Vizualizace zvuku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Tato diplomová práce se zabývá výpočtem parametrů hudebního signálu. Jsou zde popsány metody pro jejich získání a dále metody pro možnou implementaci. V praktické části práce je vytvořen program, který ze zvoleného zvukového souboru počítá parametry a provádí jejich zobrazení. Program je implementován v prostředí Microsoft Visual Studio za pomocí knihovny Freeglut a BASS.
This diploma thesis deals with computing parameters of sound signal. It includes methods for describing and implementing these parameters. In the practical part, the main programm is created which is computing and visualizing parameters. The program mis implemented in Microsoft Visual Studio with cooperation of Freeglut and BASS libraries.
Description
Citation
ŠVIHÁLEK, F. Vizualizace zvuku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Audio inženýrství
Comittee
doc. Ing. Kamil Říha, Ph.D. (předseda) doc. Mgr. Jana Horáková, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Petr Sysel, Ph.D. (člen) Ing. Petr Honzík, Ph.D. (člen) MgA. Jan Kavan, Ph.D. (člen) MgA. Pavel Kunčar (člen)
Date of acceptance
2019-06-04
Defence
Student prezentoval výsledky své práce a komise byla seznámena s posudky. Otázky oponenta: Prezentujte váš kód - odpověděl dostatečně Prezentujte funkčnost Vaší aplikace - odpověděl dostatečně Otázky komise: Proč používáte komerční knihovnu Base pro audio a pak řešíte pouze vykreslování pomocí OpenGL? - odpověděl dostatečně Je záměrem, že zobrazené "hodiny" nejsou synchronní s tempem hudby? - odpověděl dostatečně Rozlišujete mezi tempem a metrem? - odpověděl dostatečně Neporušujete použitím knihovny Bass daná licenční práva? - odpověděl dostatečně Student obhájil diplomovou práci s výhradami a odpověděl na otázky členů komise a oponenta.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO