Elektronický docházkový sešit

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Tato diplomová práce se zabývá rozborem dostupných identifikačních čipů a návrhem docházkového sešitu, který tyto čipy bude využívat a ukládat měřené informace do souboru na paměťovou kartu. Jeden z úkolů je porovnání různých typů identifikačních čipů a karet a vybrání nejvhodnějšího typu pro realizaci zařízení. Dále je v této práci popsaný souborový systém FAT, který je využíván pro ukládání dat na kartu.
This Master’s thesis deals with analysis of available identification chips and the design electronic attendance book that these chips will use and store the measured information to a file on a memory card. One of the tasks is to compare different kinds of identification cards and chips, and select the most appropriate type for the implementation process. Additionally, the work described the FAT file system, which is used for data storage card.
Description
Citation
NEZVAL, T. Elektronický docházkový sešit [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2011.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Mikroelektronika
Comittee
prof. Ing. Jaroslav Boušek, CSc. (předseda) Ing. Ilona Müllerová, DrSc. (místopředseda) doc. Ing. Pavel Šteffan, Ph.D. (člen) doc. Ing. Ladislav Hulenyi, CSc. (člen) doc. Ing. Jiří Háze, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2011-06-08
Defence
Student seznámil komisi s obsahem své diplomové práce, odpověděl na otázky oponenta a proběhla krátká diskuze.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO