Tester akumulátorů s modulem ESP32

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Tato práce se zabývá návrhem desky plošných spojů a naprogramováním modulu ESP32. Tento modul komunikuje s vybíjecím obvodem, jenž umožňuje otestovat vlastnosti akumulátorů. Pomocí senzorů napětí a proudu lze akumulátor otestovat a výsledky zobrazit na displeji. Tester umožňuje i ovládání pomocí webového rozhraní, a to díky modulu ESP32.
This thesis focuses on design of printed circuit board and programming of ESP32 module. This module communicates with discharging circuit which allows testing of battery properties. With help of voltage and current sensors it is possible to test and print results of battery on display. The testing device also allows control over web user interface thanks to ESP32.
Description
Citation
DRESLER, J. Tester akumulátorů s modulem ESP32 [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Telekomunikační a informační technika
Comittee
doc. Ing. Rastislav Róka, Ph.D. (předseda) doc. Mgr. Pavel Rajmic, Ph.D. (místopředseda) Ing. Viktor Puš, Ph.D. (člen) doc. Ing. Ivo Lattenberg, Ph.D. (člen) Ing. Zdeněk Martinásek, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Sikora (člen)
Date of acceptance
2019-06-05
Defence
Student prezentoval výsledky své práce a komise byla seznámena s posudky. Otázky: - Je tester schopen pulzního nabíjení akumulátoru tak, jak je tato problematika popisována v kapitole č. 3.4? - Jak jsou definovány podmínky ukončení nabíjení u akumulátoru typu Li-Ion a akumulátoru olověného typu? - Jaký je maximální výkon, který je tester schopen dodávat do olověného akumulátoru? Student obhájil bakalářskou práci a odpověděl na otázky členů komise a oponenta.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO