Multimediální přehrávač pro Android

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Diplomová práce se zabývá vytvořením pokročilého multimediálního přehrávače, podporující adaptivní stream, zabezpečení multimediálního obsahu a podporu přehrávání reklam. V první části jsou vysvětleny použité technologie. Následuje část s rozborem dostupných řešení a jejich vzájemné porovnání. Teoretické poznatky jsou následně uplatněny ve vytváření knihovny přehrávače a zkušební aplikaci. Knihovna aplikace vychází z dostupného přehrávače ExoPlayer. Celá aplikace je vytvořena pro operační systém Android pomocí jazyka Java.
This thesis aims to create an advanced multimedia player with support of an adaptive stream, securing of the multimedia content and support for playing advertisement. The first part explains the used technologies followed by an analysis of available solutions and the comparison between the two. The theoretical framework is then used to create a player library and a testing application. The player library is based on the framework of ExoPlayer application. Whole application is created in Java for the operation system Android OS.
Description
Citation
BENEDIKT, J. Multimediální přehrávač pro Android [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Telekomunikační a informační technika
Comittee
prof. Ing. Ivan Baroňák, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Václav Zeman, Ph.D. (místopředseda) Ing. Radomír Svoboda, Ph.D. (člen) Ing. Stanislav Uchytil, Ph. D. (člen) Ing. Miroslav Balík, Ph.D. (člen) doc. Ing. Petr Münster, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2019-06-05
Defence
Student prezentoval výsledky své práce a komise byla seznámena s posudky. Student obhájil magisterskou práci a odpověděl na otázky členů komise a oponenta. Otázky: Popište, jaké servery a scénáře jste použil pro testování Vaší knihovny? Bude aplikace nasazena v praxi? Pokud ano, kde?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO