Laboratorní mikrokontrolérový systém FEKTis

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Tato práce se zabývá návrhem a realizací laboratorního mikrokontrolérového systému, postaveného na architektuře ARM, pro účely výuky programování. Tento systém umožní uživateli práci s vnitřními i vnějšími periferiemi mikrokontroléru, kterými je systém vybaven. Práce zahrnuje tvorbu konceptu, jeho obvodové řešení i samotnou realizaci. Pro systém je určeno vhodné vývojové prostředí a práce obsahuje i vzorová řešení pro navržené úlohy.
This thesis deals with design and implementation of laboratory microcontroller system, based on ARM architecture. Purpose of this thesis is to teach programming. This system allows the user to work with the internal and external peripherals of the microcontroller, which are equipped with the system. This thesis includes creating a concept its peripheral solution and realization itself. A suitable development environment is determined for the system and the thesis includes sample solutions for the proposed tasks.
Description
Citation
KOLEČEK, T. Laboratorní mikrokontrolérový systém FEKTis [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Kybernetika, automatizace a měření
Comittee
doc. Ing. Zdeněk Němec, CSc. (předseda) prof. Ing. Pavel Václavek, Ph.D. (místopředseda) prof. Ing. Pavel Jura, CSc. (člen) doc. Ing. Zdeněk Bradáč, Ph.D. (člen) Ing. Petr Málek, CSc. (člen) Ing. Jan Pásek, CSc. (člen)
Date of acceptance
2019-06-04
Defence
Student obhájil diplomovou práci s výhradami a zodpověděl položené dotazy.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO