Zvýšení efektivity linky na zpracování kaučuku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Cílem diplomové práce je analýza problému výrobních linek na zpracování kaučuku a jejich možné eliminaci. Dalším krokem je bod, který bude věnován návrhu možného vylepšení linky pro zvýšení efektivity, bude popsán software, se kterým jsem pracoval, hardware, který byl použit, a na závěr bude popsán zdrojový kód pro řídící systém, který je navrhnutý pro velmi přesné polohování rámu v jedné části linky.
The aim of this thesis is to analyze the problem of rubber production lines and their possible elimination. The next step is the point that will be devoted to the design of a possible improvement of the line to increase efficiency, the software I worked with will be described, the hardware that was used, and in the final part the source code for the control system, which is designed for very precise frame positioning in one part of the line.
Description
Citation
ŠTOUDEK, M. Zvýšení efektivity linky na zpracování kaučuku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Kybernetika, automatizace a měření
Comittee
doc. Ing. Eduard Janeček, CSc. (předseda) prof. Ing. Petr Pivoňka, CSc. (místopředseda) doc. Ing. Petr Fiedler, Ph.D. (člen) Ing. Miroslav Jirgl, Ph.D. (člen) Ing. Stanislav Klusáček, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2019-06-04
Defence
Student obhájil diplomovou práci s výhradami. Přesto v rámci obhajoby dokázal přesvědčit komisi o správnosti svých postupů a navrženého řešení.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO