Hardware pro auralizaci impulsových odezev prostoru

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Tato práce se zabývá akustikou místností pro zvukové post-produkční činnosti a jejich simulací, za účelem redukce potřeby akustických úprav místností a specializovaného poslechového zařízení na hardwarovou jednotku a sluchátka - konkrétně vytvořením hardwarového produktu pro auralizaci impulsních odezev místností.
This work deals with acoustics of rooms for sound post-production activities and their simulations, in order to reduce the need for acoustic room treatment and specialized monitoring equipment to a hardware unit and headphones - specifcally by creating hardware product for auralization of rooms impulse resp
Description
Citation
MARTIN, M. Hardware pro auralizaci impulsových odezev prostoru [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Audio inženýrství
Comittee
doc. Ing. Jiří Schimmel, Ph.D. (předseda) Doc.Ing.MgA. Ondřej Urban, Ph.D. (místopředseda) Ing. Miroslav Balík, Ph.D. (člen) Ing. Václav Mach, Ph.D. (člen) PhDr. Martin Flašar, Ph.D. (člen) Ing. Jaromír Mačák, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2019-06-04
Defence
Student prezentoval výsledky své práce a komise byla seznámena s posudky. Student obhájil diplomovou práci s výhradami a odpověděl na otázky členů komise a oponenta. Jaký je rozsah vyjádření 16bitových zlomkových čísel v pevné řádové čárce? Jak jsou ukládána v registrech procesoru TMS320C6416? - Student s obtížemi částečně odpověděl na otázku. V práci je uvedeno, že implementace lineární konvoluce byla příliš výpočetně náročná. Bylo by možné výpočetní náročnost snížit převedením do kmitočtové oblasti? - Student odpověděl na otázku.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO