Aprotické gelové elektrolyty s tetraalkylamonnými solemi

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
F
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Podstatou tejto diplomovej práce je zhrnúť poznatky o aprotických gélových elektrolytoch.V diplomovej práci sú vysvetlené metódy pre meranie elektrochemických vlastností aprotických gélových elektrolytov. V teoretickej časti sa zameriavam na poznatky, ktoré súvisia s aprotickými gélovými elektrolytmi, ich históriou, vlastnosťami, prebiehajúcimi mechanizmami a využitím v praxi. V experimentálnej časti sa zaoberám prípravou vzoriek gélových polymérnych elektrolytov, u ktorých vyhodnocujem ich vlastnosti, elektrickú vodivosť a potenciálové okno.
The essence of this graduate thesis is to summarize knowledge about the aprotic gel electrolytes. In the graduate thesis, there are explained methods for mensuration electrochemical properties of the aprotic gel electrolytes. In the theoretical part, I focus on the knowledge related to gel polymeric electrolytes, their history, properties, mechanisms and application. In the experimental part, I describe the preparation of the samples of the gel polymeric electrolytes, in which I evaluate their properties, electrical conductivity and potencial window.
Description
Citation
MICHALEC, J. Aprotické gelové elektrolyty s tetraalkylamonnými solemi [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Elektrotechnická výroba a materiálové inženýrství
Comittee
prof. Ing. Jiří Kazelle, CSc. (předseda) Ing. Petr Vyroubal, Ph.D. (místopředseda) Ing. Kristýna Jandová, Ph.D. (člen) Ing. Jiří Libich, Ph.D. (člen) doc. Ing. Petr Křivík, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2019-06-05
Defence
Student neobhájil závěrečnou vysokoškolskou práci z důvodu nesplnení zadání práce. Otázky komisy k obhajobě: 1.Domníváte se, že budete schopen doměřit a přepracovat práci pro nejbližší termín?
Result of defence
práce nebyla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO