Studie rozvoje podnikání při zabezpečení služeb zákazníkům

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Předkládaná diplomová práce se věnuje studii rozvoje podnikání společnosti AZ KLIMA a.s. se zaměřením na marketing a služby. Teoretická část definuje základní pojmy související s podnikáním a marketingem. Informace jsou čerpány z odborné literatury, která se zabývá danou problematikou. Tyto informace jsou poté použity pro tvorbu praktické části, která se zabývá souhrnnou analýzou aktuálního stavu u výše uvedeného podniku. Součástí je SWOT analýza, PESTE analýza či McKinseyho analýza 7S. Na základě jednotlivých analýz je definována konkrétní strategie rozvoje podnikání. Vlastní návrh řešení poté definuje konkrétní kroky vedoucí k rozvoji podnikání. Cílem této práce je vytvoření takové strategie rozvoje, která bude pro podnik efektivní a dlouhodobě přínosná.
The submitted diploma thesis deals with a study of business development of AZ KLIMA a.s. focusing on marketing and services. The theoretical part defines basic concepts related to business and marketing. Information is taken from scientific literature that discusses given problematics. This information is then used to create a practical part that deals with a comprehensive analysis of the current state of the above-mentioned company. It includes SWOT analysis, PESTE analysis and McKinsey 7S model. A specific business development strategy is defined based on individual analyses. The solution proposal then defines specific steps leading to a business development. The aim of this work is to create a development strategy that will be effective and beneficial for the company in the long term.
Description
Citation
WENIGOVÁ, A. Studie rozvoje podnikání při zabezpečení služeb zákazníkům [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
prof. Ing. Tomáš Meluzín, Ph.D. (předseda) doc. RNDr. Jaroslav Koutský, Ph.D. (místopředseda) Ing. Jiří Luňáček, Ph.D., MBA (člen) Ing. David Schüller, Ph.D. (člen) Ing. Lenka Smolíková, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2019-06-07
Defence
Otázka oponenta: Jako jednu z použitých analytických metod uvádí autorka rovněž PESTLE. Ukažte na příkladu, který z výsledků je v korelaci s vašim navrženým řešením? - Odpovězeno Doc. Meluzín: Náklady na marketingového pracovníka. - Částečně odpovězeno Ing. Schüller: SEO oprimalizace a její cena. PPC? - Odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO