Návrh komunikačního mixu společnosti

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tématem této diplomové práce je návrh komunikačního mixu společnosti Cukrárna Tarta Yavas, s.r.o. Po úvodu, který vymezuje cíle, metody a postupy zpracování práce následuje teoretická část práce zabývající se klíčovými poznatky z oblasti marketingu, která představuje východisko pro analytickou část této práce, která je těžištěm této diplomové práce. Tato část obsahuje důkladnou analýzu dané společnosti, jejich podnikatelských aktivit, a také marketingový průzkum a interpretaci jeho výsledků. Na získané poznatky navazuje návrhová část usilující o vytvoření nového komunikačního mixu. Závěrečná část této práce je hodnotící.
The proposal of communication mix of Cukrárna Tarta Yavas, s.r.o., is the topic of this thesis. After the introduction, which defines the objectives, methods and procedures of processing, the theoretical part follows, which deals with key findings in the field of marketing and makes the basis for the analytical part of this work, which is the focus of this thesis. This part contains a thorough analysis of the company, its business activities, as well as marketing research and the interpretation of its results. This part is followed by a design part seeking to create a new communication mix. The final part of this thesis is evaluating.
Description
Citation
NEJEDLÝ, L. Návrh komunikačního mixu společnosti [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
doc. Ing. Miloš Koch, CSc. (předseda) Ing. Martin Mucha, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Marek Zinecker, Ph.D. (člen) Ing. Lucie Kaňovská, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Mráček, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2019-06-06
Defence
Otázky vedoucího práce – odpovězeno Otázky oponenta - odpovězeno Doc. Koch: Jaký praktický dopad by měl influencer na cukrárnu? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO