Rozvoj konkurenceschopnosti podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zabývá identifikováním potenciálu pro rozvoj konkurenceschopnosti výrobně-obchodní společnosti LABTECH s.r.o. na trhu měření netěsností, pomocí posílení tvorby hodnoty na tomto trhu, který je představen jako koncept hodnotové sítě. V teoretické části práce je představen vybraný teoretický základ pro koncept hodnotových sítí, který je dále uvažován jako možný rámec pro rozvoj konkurenceschopnosti společnosti. Na základě analýzy trhu a konkurenčního prostředí v definované hodnotové síti jsou navržena opatření pro rozvoj tvorby hodnoty v této sítí a také jsou představeny kroky pro implementaci těchto opatření takovým způsobem, aby u společnosti LABTECH s.r.o. mohlo dojít k rozvoji konkurenceschopnosti na zvoleném trhu.
The diploma thesis deals with identifying the potential for the development of competitiveness of the LABTECH s.r.o. in the market for leak detection measurement, by strengthening value creation in this market, which is presented as a value-creating network concept. The theoretical part of the thesis introduces the selected theoretical basis for the concept of value-creating network, which is further considered as a possible framework for the development of the company's competitiveness. Based on market analysis and competitive environment in a defined value-creating network provisions are being presented to develop value creation in this network, and steps are being taken to implement these provisions in such a way that LABTECH s.r.o. competitiveness in the chosen market could develop.
Description
Citation
ONDRA, Z. Rozvoj konkurenceschopnosti podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
doc. Ing. Robert Zich, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Petr Suchánek, Ph.D. (místopředseda) Ing. Nina Bočková, Ph.D. (člen) Ing. František Milichovský, Ph.D., MBA, DiS. (člen) Ing. Pavel Mráček, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2019-06-07
Defence
Otázky vedoucího - odpovězeno; Otázky oponenta - odpovězeno; Ing. František Milichovský, Ph.D., MBA, DiS. - jak budete měřit posílení vztahu s integrátorem - odpovězeno; v jakém časovém horizontu lze realizovat váš návrh - odpovězeno; doc. Ing. Petr Suchánek, PhD. - jak jste dospěl k očekáváním zákazníka, na jakém trhu jste se pohyboval - odpovězeno; Ing. Pavel Mráček, Ph.D. - jak byste rozvíjel partnerství s distributory - odpovězeno;
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO