Stanovení potřeby provozního kapitálu z hlediska řízení činností zakázky

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato diplomová práce se v teoretické části zaměřuje na systém procesního řízení a přístupy k potřebě provozního kapitálu v souvislosti se zásobami podniku. Obsahuje analýzu současného průběhu zakázky vybrané firmy z hlediska věcných a v návaznosti na to i finančních zdrojů. Navrhuje průběh činností v čase a k nim potřebné množství zásob, k jejichž pořízení je třeba mít v potřebné výši a čase finanční zdroje, aby firma neskončila v úpadku.
This master thesis in theoretical part focuses on the system of process management and approaches to the need of working capital in connection with the company stock. It contains an analysis of the current commission process of the selected company in terms of factual and consequently also financial resources. It suggests the process of activities over time and the amount of stocks needed to them, to obtain the necessary amount and time of financial resources so that the company does not end in failure.
Description
Citation
HEJLOVÁ, V. Stanovení potřeby provozního kapitálu z hlediska řízení činností zakázky [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Účetnictví a finanční řízení podniku
Comittee
prof. Ing. Miloš Tumpach, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Mgr. Karel Brychta, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Marek Zinecker, Ph.D. (člen) Ing. Michaela Beranová, Ph.D. (člen) Ing. Jana Gláserová, Dr. (člen)
Date of acceptance
2019-06-11
Defence
otázky oponenta - zodpovězeno Ing. Gláserová - Připomínky k pojmům v prezentaci týkajících se finančních zdrojů. Ing. Gláserová - Připomínky k terminologii uvedené v práci. doc. Brychta - Jakým způsobem byste určila přirážku za dlouhodobější skladování zakázky? - částečně zodpovězeno. doc. Brychta - Jaká je výše úrokové míry z provozního úvěru? - částečně zodpovězeno.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO