Projekt změn v řízení nákupního procesu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zabývá nákupním procesem obchodu na síti v rámci jeho informačního systému. Práce se detailněji zaměřuje na jednotlivé nákupní činnosti, které v nákupním procesu probíhají. Cílem rozboru těchto činností je nalézt kritická místa a navrhnout patřičná zlepšení. Předložené návrhy a změny v informačním systému přispívají k zefektivnění nákupního procesu a v konečném důsledku k efektivnímu řízení dodavatelsko-odběratelských vztahů a spokojenosti zákazníků.
The master's thesis deals with the purchasing process of network trade within its information system. The thesis focuses in more detail on the individual purchasing activities that take place in the purchasing process. The aim of the analysis of these activities is to find critical points and propose appropriate improvements. The submitted proposals and changes in the information system contribute to streamlining the purchasing process and ultimately to effective management of supplier-customer relationships and customer satisfaction.
Description
Citation
DOUŠKOVÁ, B. Projekt změn v řízení nákupního procesu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Marie Jurová, CSc. (předseda) Ing. Libor Trnavský (místopředseda) doc. PhDr. Iveta Šimberová, Ph.D. (člen) Ing. Vladimír Bartošek, Ph.D. (člen) Ing. Tomáš Heralecký, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2019-06-07
Defence
otázky oponenta - zodpovězeno Ing. Trnavský - Vyčíslila jste týdenní úsporu v čase nákupčího, je to opravdu hmatatelná, reálná úspora? - zodpovězeno prof. Jurová - Kde byste viděla ten konečný pozitivní dopad? - zodpovězeno doc. Šimberová - V rámci procesu analýz, zjišťovala jste i potřeby zákazníka? - zodpovězeno doc. Šimberová - Říkáte, že snížit výpadkovost je cíl společnosti. Vyřešila jste to? Nebo je to pouze dílčí část? Modelovala jste tu reálnou úsporu nějakým způsobem? - zodpovězeno Ing. Bartošek - Jakým způsobem se to samotné řešení projeví v nákladové stránce? Co ten návrh bude společnost stát? - zodpovězeno Ing. Bartošek - Jakým způsobem byste chtěla implementovat tento postup do pracovních postupů jednotlivých nákupčích - částečně zodpovězeno Ing. Bartošek - Pokud by nějaký nákupčí s procesem nechtěl pracovat, jakým způsobem byste zajistila, aby s tím systémem opravdu pracoval? - zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO