Návrh zlepšení koncepce společenské odpovědnosti ve výrobní společnosti

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zaměřuje na vymezení úrovně CSR ve vybrané výrobní společnosti. Specifikuje jaká je úroveň CSR v dané společnosti, a využívá teoretických poznatků, které jsou ve výzkumu aplikovány v praxi. Obsahuje návrhy na zlepšení koncepce společenské odpovědnosti v daném výrobním podniku.
The diploma thesis focuses on specification of a CSR level in the selected production company. Specifies what is the level of CSR in a given company and uses theoretical knowledge that is applied in the research. It contains suggestions for improving the concept of corporate social responsibility in a given production company.
Description
Citation
NOVOTNÁ, P. Návrh zlepšení koncepce společenské odpovědnosti ve výrobní společnosti [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Mária Režňáková, CSc. (předseda) Ing. Petr Jalůvka (místopředseda) doc. RNDr. Anna Putnová, Ph.D., MBA (člen) Ing. Zdeňka Videcká, Ph.D. (člen) Ing. Roman Ptáček, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2019-06-06
Defence
Otázka vedoucího DP: Žádné otázky při obhajobě DP Otázka oponenta DP: Žádné otázky při obhajobě DP doc. RNDr. Anna Putnová, Ph.D., MBA: Jaké bariéry pro zavedení vašeho návrhu vidíte? Potřebovala by společnost dodatečného pracovníka na realizaci, nebo by využila současných kapacit? - zodpovězeno prof. Ing. Mária Režňáková, CSc.: Jaké pozice byly zahrnuty ve výzkumu na úrovni středního managementu? Je možné porovnat výsledky měření společenské odpovědnosti v dané firmě s určitým veřejným zdrojem? Jsou pro společnost návrhy realizovatelné s ohledem na náklady? - zodpovězeno Ing. Petr Jalůvka: Měla jste možnost porovnat analýzu v rámci mezinárodních poboček této společnosti? - zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO