Motivační systém ve vybrané společnosti

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce shrnuje teoretické poznatky o motivačním systému a vysvětluje základní pojmy spjaté s touto problematikou. Za použití dotazníkového šetření jsou zjištěny současné trendy požadavků zaměstnanců v této zkoumané oblasti. Na základě analýzy současného stavu a zjištěných informací jsou pak stanoveny návrhy na zlepšení motivační strategie. U těchto návrhů jsou poté vyčísleny i případné náklady potřebné k realizaci změn, jež povedou k větší spokojenosti nynějších zaměstnanců a účinnější akvizici nových pracovníků.
Thesis contains theoretical knowledge about motivation system and explains basic concepts bound with this topic. Current trends of employee requirements in field of study were gathered using a survey. Based on analysis of the current status and findings, propositions for improving motivation strategy are stated. These suggestions come with quantification of eventual costs needed to realize them and will lead to bigger satisfaction of current employees and more efficient acquisition of new workers.
Description
Citation
HOFMANOVÁ, M. Motivační systém ve vybrané společnosti [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Mária Režňáková, CSc. (předseda) Ing. Petr Jalůvka (místopředseda) doc. RNDr. Anna Putnová, Ph.D., MBA (člen) Ing. Zdeňka Videcká, Ph.D. (člen) Ing. Roman Ptáček, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2019-06-06
Defence
Otázka vedoucího DP: Otázka č. 1 - zodpovězeno v plném rozsahu Otázka oponenta DP: Otázka č. 1 - zodpovězeno v plném rozsahu prof. Ing. Mária Režňáková, CSc.: Nejsou vaše doporučení v rozporu s výsledkem výzkumu z pohledu osobní komunikace vůči zaměstnancům? – zodpovězeno částečně doc. RNDr. Anna Putnová, Ph.D., MBA: Uvažovali jste rozdělení vašich návrhů na jednotlivé typy pracovníků? - zodpovězeno Ing. Petr Jalůvka: Jaký byl poměr respondentů k celkovému počtu zaměstnanců v dané společnosti? Znáte aktuální hodnotu úrovně fluktuace v dané společnosti? Jaký je poměr agenturních a kmenových zaměstnanců? - zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO