Motivace a odměňování pracovníků ve vybrané společnosti

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Ve své diplomové práci se zabývám systémem odměňování a motivací pracovníků vybrané společnosti. Společnost si nepřála být jmenována. V teoretické části jsou vymezeny základní pojmy z oblasti personální práce a motivace zaměstnanců. V praktické části představím firmu a analyzuji systém odměňování a motivace zaměstnanců. Následně provedu dotazníkové šetření mezi zaměstnanci, které bude zaměřeno na jejich spokojenost se systémem odměňování. Na základě zjištěných poznatků navrhnu opatření, která by zlepšila současný stav a mohla do budoucna přispět k vyšší motivaci zaměstnanců a ke zlepšení jejich pracovních výkonu.
My thesis deals with a system of remuneration and motivation of employees in a selected company. The company wanted to remain anonymous. The theoretical part defines basic concepts from the personnel work and employees motivation. In the practical part, I introduce the company and analyse the system of remuneration and motivation of employees. Subsequently, a survey in the form of a questionnaire will be conducted among employees, focusing on their satisfaction with the system of remuneration. Based on the findings, I will propose measures that would improve the current situation and may contribute to a higher motivation of the employees in the future as well as to the improvement of their performance.
Description
Citation
KARÁSKOVÁ, M. Motivace a odměňování pracovníků ve vybrané společnosti [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
doc. Ing. Robert Zich, Ph.D. (předseda) Ing. Martin Mahel, Ph.D. (místopředseda) prof. Ing. et Ing. Stanislav Škapa, Ph.D. (člen) Ing. Vladimír Bartošek, Ph.D. (člen) Mgr. Štěpán Konečný, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2019-06-06
Defence
Otázky vedoucího - odpovězeno; Otázky oponenta - odpovězeno; Ing. Martin Mahel, Ph.D. - proč je graf fluktuace spojnicový, je fluktuace diskrétní nebo spojitá veličina? - odpovězeno; proč jsou uvedeny rozdílné hodnoty pro mzdu? - částečně odpovězeno; bude mít podnik zdroje na realizaci návrhu a jaký bude mít pro podnik přínos? - částečně odpovězeno; jak z dotazníků vyplývá nespokojenost s vedoucím pracovníkem? - odpovězeno;
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO