Návrh informačního systému

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Cílem této diplomové práce je navrhnout informační systém pro správu identit, který bude poskytovat správu jejich životního cyklu s napojením na personální systém. Správu oprávnění a rozhraní pro napojení systémů fungujících na architektuře rolí.
The aim of this Master’s thesis is to design an information system that will provide administration of the whole lifecycle of identities with integration to personal system. Administration of access rights and an interface for integration of any software working with roles based architecture.
Description
Citation
NEČAS, J. Návrh informačního systému [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační management
Comittee
doc. Ing. Miloš Koch, CSc. (předseda) doc. RNDr. Bedřich Půža, CSc. (místopředseda) Ing. Bernard Neuwirth, Ph.D., MSc (člen) Ing. Martin Konečný (člen) Mgr. Štěpán Konečný, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2019-06-10
Defence
Otázky vedoucího - odpovězeno Otázky oponenta - odpovězeno Otázky komise: Ing. Martin Konečný Jaká zákonná regulace by vás měla zajímat ve vstahu k IS? odpovězeno Mužě být souvislost i s kybernetickým zákonem? odpovězeno Spolupracujete s nemocnicí na náradě, rozšíření systému AMIS? odpovězeno MGR. Štěpán Konečný, Ph.D. Proč si myslíte, že se nemocnice obecně brání nahrazování systému AMIS modernějšími systémy? odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO