Založení malého podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zabývá vytvořením reálného podnikatelského plánu k založení cukrářské výrobny „Nebeské dorty“ v obci Rouchovany. Teoretická část diplomové práce zahrnuje vymezení pojmů z oblasti podnikání a analýz potřebných pro vypracování podnikatelského plánu. V návrhové části je zpracován business model a s ním související organizační, marketingový a finanční plán. Díky dotazníku, který byl podán vybraným respondentům, a provedeným analýzám lze říci, že budoucí podnik má velkou šanci na úspěch.
The thesis deals with the creation of a real business plan to establish a confectionery factory "Nebeské dorty" in the village Rouchovany. The theoretical part of the thesis includes the definition of business terms and analyzes needed for the elaboration of a business plan. In the design part there is a business model and related organizational, marketing and financial plan. Thanks to the questionnaire given to selected respondents and to the analyzes performed, it can be said that the future enterprise has a great chance of success.
Description
Citation
BRUDÍKOVÁ, V. Založení malého podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Vojtěch Koráb, Dr., MBA (předseda) doc. Ing. Petr Suchánek, Ph.D. (místopředseda) Ing. David Schüller, Ph.D. (člen) Ing. Karel Doubravský, Ph.D. (člen) Ing. Nina Bočková, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2019-06-06
Defence
Otázky vedoucího - Odpovězeno Otázky oponenta - Odpovězeno Otázky komise: doc. Ing. Petr Suchánek, Ph.D: Kolik mají Ruchovany obyvatel a je tam dostatečně veliký trh? Odpovězeno Ing. David Schüller, Ph.D. Jaké je záložní řešení pro hrozbu vypnutí el. proudu? Jak aktuální (pravděpodobný) je výpadek proudu? odpovězeno Ing. Nina Bočková, Ph.D: Jak bude zachována kvalita zboží při rozvozu? Kdo bude zpracovávat učetnictví? Odpovězeno částečně Ing. Karel Doubravský, Ph.D. Na základě jakých priorit byla tvořena SWOT tabuka? Odpovězeno částečně
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO