Podnikatelský záměr - zřízení mateřské školy

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato diplomová práce je zaměřena na vytvoření vlastního podnikatelského záměru, kterým je zřízení soukromé mateřské školy, která se specializuje na rozvoj pohybových aktivit, se sídlem ve Starém Městě u Uherského Hradiště. Práce je rozčleněna na tři celky. Úvodní část je zaměřena na teoretická východiska, druhá část je analytická a zkoumá podnikatelské prostředí, konkurenci a potenciální zákazníky. Na základě výše zmíněných pasáží je provedena analýza současného stavu společnosti. Poslední část se zabývá konkrétním návrhem podnikatelského záměru.
This master‘s thesis is focused on creating an own business plan, specifically establishing a private kindergarten. I decided to dedicate my kindergarten to physical activities and locate it to Staré město u Uherského Hradiště. My thesis is divided to three parts. The opening part is focused on theoretical foundation, second part is analytical and examines business environment, competition and potential customers. There is an analysis of today’s society situation based on the grounds of above mentioned facts and thoughts. At last my thesis contains a business plan design.
Description
Citation
JANKŮ, R. Podnikatelský záměr - zřízení mateřské školy [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
prof. Ing. Iva Živělová, CSc. (předseda) doc. Ing. Marek Zinecker, Ph.D. (místopředseda) Ing. Rostislav Tesař (člen) Ing. David Schüller, Ph.D. (člen) doc. Mgr. Veronika Novotná, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2019-06-10
Defence
otázka oponenta - odpovězeno prof. Živělová - Jako hlavního konkurenta uvádíte jinou soukromou školku. Velkou hrozbou jsou ovšem státní školky, které jsou zdarma. Zjišťovala jste, zda v okolí je státní školka a především, kolik zájemců o tuto školku by bylo? - odpovězeno Mgr. Novotná - V práci uvádíte, že učitelé ve školce budou denně pracovat 9 hodin. Tato doba bude využita pouze pro práci s dětmi? - odpovězeno Mgr. Novotná - Pokud školku budou navštěvovat i dvouleté děti, jak je tato situace řešena legislativně? - odpovězeno doc. Zinecker - Co jste v počáteční rozvaze zařadila do dlouhodobého hmotného majetku? Je to reálná hodnota hmotného majetku? - odpovězeno doc. Zinecker - Jak bude zajištěno stravování dětí? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO