Návrh komunikačního mixu podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce je zaměřená na návrh komunikačního mixu pro existující truhlářství. Truhlářství Michal Večeřa je společnost, která se zaměřuje na výrobu nábytku na míru. Diplomová práce se skládá z teoretické, analytické a návrhové části. V teoretické části jsou uvedeny základní poznatky z literatury. V analytické části je uvedena analýza současného stavu společnosti a dotazníkové šetření. V návrhové části jsou uvedeny vlastní návrhy komunikačního mixu truhlářství.
The thesis is focused on the draft of communication mix for existing joinery. Joinery Michal Večeřa is a company that specializes in tailor-made furniture production. The diploma thesis consists of theoretical, analytical and proposal part. The theoretical part of the thesis contains basic knowledge of literature. In the analytical part there is an analysis of the current state of the company and a questionnaire survey. In the design part there are the own proposals of the communication mix of the joinery.
Description
Citation
TŘÍSKOVÁ, V. Návrh komunikačního mixu podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Mária Režňáková, CSc. (předseda) Ing. Petr Jalůvka (místopředseda) doc. RNDr. Anna Putnová, Ph.D., MBA (člen) Ing. Zdeňka Videcká, Ph.D. (člen) Ing. Roman Ptáček, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2019-06-06
Defence
Otázka vedoucího DP: Žádné otázky při obhajobě DP Otázka oponenta DP: Žádné otázky při obhajobě DP doc. RNDr. Anna Putnová, Ph.D., MBA: Kdo jsou zákazníci představené společnosti? Je expanze žádaná z pohledu kapacit? Je správná strategie slevovat produkty, i když se nevyčerpaly všechny marketingové nástroje? - zodpovězeno částečně Ing. Roman Ptáček, Ph.D.: Jsou webové stránky zahrnuty v kalkulaci? - zodpovězeno Ing. Zdeňka Videcká, Ph.D.: Jakým způsobem je zahrnuta v realizaci účast na veletrhu MOBITEX? Jaká je návratnost představeného návrhu? - zodpovězeno částečně prof. Ing. Mária Režňáková, CSc.: Jak jste určila potenciální zákazníky pro danou společnost v dotazníkovém šetření? Uvažovala jste pouze Jihomoravský kraj? – zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO