Použití bezpilotních letounů v průmyslu a jejich porovnání s běžnými metodami

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Cílem diplomové práce je návrh použití bezpilotních letounů v průmyslu a jejich následné porovnání s doposud používanými metodami. V úvodní části se práce zabývá historií a vývojem bezpilotních letounů. Dále teorií, která je nutná k pochopení principu fungování navrhovaných metod, na kterou navazuje analýza doposud používaných metod a postupů. V poslední části se práce zabývá návrhem použití bezpilotních letounů v průmyslu a jejich porovnáním v doposud běžně používanými metodami.
The main aim of this dissertation is to suggest an application of unmanned aircrafts and to compare them with the currently used methods. In the introductory part the dissertation deals with the history and development of unmanned aircrafts. Further, it presents a theory essential to understand a principle of operation of the proposed methods and its analysis of the currently used methods and procedures. In the final part the dissertation explains a proposal of use of unmanned aircrafts in the industry and compares them with the methods currently used.
Description
Citation
ČERVENKA, O. Použití bezpilotních letounů v průmyslu a jejich porovnání s běžnými metodami [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační management
Comittee
doc. Ing. Radek Doskočil, Ph.D., MSc (předseda) doc. Ing. Vít Novotný, Ph.D. (místopředseda) Ing. Vilém Jordán (člen) Ing. Pavel Mráček, Ph.D. (člen) Ing. Tomáš Krejčí (člen)
Date of acceptance
2019-06-11
Defence
Otázky vedoucího - bez otázek Otázky oponenta - odpovězeno Otázky komise: doc. Ing. Radek Doskočil, Ph.D.,MSc Z jakých podkladů jste výcházel při definici odvětví, na které jste se v práci zaměřil? doc. Ing. Vít Novotný, Ph.D. Při sledování fotovoltaických panelů je uvedena fotografie s barevným spektrem, co toto spektrum vyjadřuje? Ing. Tomáš Krejčí Jakým způsobem se v současné době kontroluje funkčnost fotovoltaických panelů?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO