Návrh systému predikování obchodních kontraktací

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Práce se zabývá obchodním prognózováním. Jejím hlavním přínosem je vlastní návrh systému projektového řízení obchodních kontraktací (business forecasting) pro konkrétní společnost v segmentu malých a středních firem podnikající v oblasti ICT v Jihomoravském kraji. Oblast prognózování je klíčová pro každou společnost jelikož se v ní odráží očekávaný hospodářský výsledek. Práce je rozdělena na teoretickou, analytickou a praktickou část. Cílem návrhu je jeho praktické využití ve vybrané společnosti.
The thesis deals with business forecasting issue. It is a proposal that should serve as a tool for designing and managing business projects (business forecasts) for a real company in the SME segment operating in the ICT sector in the South Moravian Region. This dilemma is crucial for every company, because it has direct impact on its turnover and profit. The thesis is divided into theoretical, analytical and practical part. The aim of the project is its practical use in a real company.
Description
Citation
KOCOUR, D. Návrh systému predikování obchodních kontraktací [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Tomáš Meluzín, Ph.D. (předseda) Ing. Jiří Baťka (místopředseda) doc. Ing. Vít Chlebovský, Ph.D. (člen) doc. Mgr. Veronika Novotná, Ph.D. (člen) Ing. et Ing. Pavel Juřica, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2019-06-06
Defence
otázky vedoucího - odpovězeno otázky oponenta - odpovězeno doc. Meluzín - Jak vysoké jsou náklady na Vaše návrhy? - odpovězeno Ing. Baťka - Jaký obrat má firma, ve které jste zpracovával diplomovou práci? - odpovězeno Ing. Baťka - Které z Vašich doporučení je pro firmu nejpřínosnější? - odpovězeno Ing. Baťka - Jsou opatření, které navrhujete realizovatelná? Má o návrhy firma zájem? - odpovězeno doc. Chlebovský - Jak eliminovat chybějící zápisy v CRM systému? - odpovězeno Mgr. Novotná - Jak dlouho bude trvat analýza potřeb zákazníků? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO