Řízení rizik dotačních projektů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Předmětem diplomové práce je provedení analýzy rizik a návrhů na zavedení jejich opatření u projektu z vysokoškolského prostředí, který je podporován z dotačního programu: Operační program Výzkum, vývoj a vzdělávání. Stěžejním tématem této práce je řešení možných situací, se kterými se může projektový tým setkat v rámci realizace projektů a které mohou projekty negativně ovlivnit.
The subject of the thesis is to carry out a risk analysis and proposals for introducing risk measures in a project from a higher education environment, which is supported by a grant program: Operational Programme Research, Development and Education. The main topic of this thesis is the solution of possible situations that the project team can encounter during the implementation of projects and which can negatively affect the projects.
Description
Citation
PÁLENÍKOVÁ FIALOVÁ, K. Řízení rizik dotačních projektů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Mária Režňáková, CSc. (předseda) Ing. Petr Jalůvka (místopředseda) doc. RNDr. Anna Putnová, Ph.D., MBA (člen) Ing. Zdeňka Videcká, Ph.D. (člen) Ing. Roman Ptáček, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2019-06-06
Defence
Otázka vedoucího DP: Otázka č. 1 - zodpovězeno v plném rozsahu Otázka oponenta DP: Otázka č. 1 - zodpovězeno v plném rozsahu doc. RNDr. Anna Putnová, Ph.D., MBA: Jak byste zhodnotila dotační programy v rámci řízení projektů? Co vidíte jako dobře připravený program a jaké parametry by měl mít? - zodpovězeno prof. Ing. Mária Režňáková, CSc.: Kdo se podílí na přípravě a návrhu projektů? Je váš postup zpracování přenositelný na jiné instituce? - zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO