Návrh projektu síťové infrastruktury společnosti

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato diplomová práce se zaměřuje na využití metod projektového managementu pro vytvoření nové síťové infrastruktury společnosti. V první části je popsán projektový management, fáze projektu a další užitečné poznatky potřebné pro projektové řízení. Další část práce je zaměřena na analýzu společnosti, ve které bude nová síťová infrastruktura zavedena. Následně je využito poznatků získaného z předchozích částí práce pro navržení konkrétního projektu vytvoření nové síťové infrastruktury.
This diploma thesis is concentrated on the use of project management methods to create a new company network infrastructure. In the first part is a description of project management, project phases and other useful knowledge needed for the practice of project management. The next part is focused on the analysis of the company in which the network infrastructure will be introduced. Subsequently, the knowledge gained from the previous parts of the thesis is used to create a project proposal to build a new network infrastructure.
Description
Citation
CIELUCH, J. Návrh projektu síťové infrastruktury společnosti [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační management
Comittee
doc. Ing. Radek Doskočil, Ph.D., MSc (předseda) doc. Ing. Vít Novotný, Ph.D. (místopředseda) Ing. Vilém Jordán (člen) Ing. Pavel Mráček, Ph.D. (člen) Ing. Tomáš Krejčí (člen)
Date of acceptance
2019-06-11
Defence
Otázky vedoucího - odpovězeno Otázky oponenta - odpovězeno Otázky komise: doc. Ing. Vít Novotný, Ph.D. Z čeho jste vycházel při definování rozsahu sítě (počet portů)? Odpovězeno Ing. Vilém Jordán Co je v rozpočtu myšleno zapůjčením zařízení na certifikcaci? Odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO