Založení malého podniku pro finanční a hypoteční specialisty

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato diplomová práce se zaměřuje na založení malého podniku, ve kterém pracují finanční a hypoteční specialisti. Hlavním cílem této práce je na základě aktuální situace na trhu finančního poradenství, analýzy vnějšího okolí a výzkumu pro založení a rozvoj společnosti, sestavit s využitím metody PERT návrh založení malého podniku pro finanční a úvěrové specialisty, tak aby byl realizovatelný a konkurence schopný.
This thesis focuses on the establishment of a small business in which financial and mortgage specialist’s work. The main objective of this thesis is, based on the current situation on the financial consultancy market, an analysis of the external environment and a research in establishing and developing a company, to draw up a proposal, using the PERT method, for a procedure for establishing a small business for the financial and credit specialists, such that it is viable and competitive.
Description
Citation
PLACR, A. Založení malého podniku pro finanční a hypoteční specialisty [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Petr Dostál, CSc. (předseda) Ing. Matúš Varjan, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Zdeňka Konečná, Ph.D. (člen) Ing. Zdeňka Videcká, Ph.D. (člen) Ing. Roman Ptáček, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2019-06-05
Defence
Otázky oponenta: odpovězeno Dr. Varjan: Uvažoval jste v nákladech o poplatcích za správu společnosti a nákladech za odborná školení? - odpovězeno Dr. Videcká: Vysvětlete uvedenou hrozbu "mnoho kontrol z úřadů" ve SWOT analýze? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO