Návrh komunikačního mixu vybraného podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zaměřuje převážně na návrh komunikačního mixu vybraného podniku. Je rozdělena na tři hlavní části. První část je zaměřena na teoretická východiska k dané problematice, vymezuje základní definice a pojmy související s marketingem a marketingovou komunikací. Dále je zaměřena na charakteristiku vybraných analýz mikroprostředí a makroprostředí vybraného podniku, které jsou podstatné pro následující části diplomové práce. Druhá část je zaměřena na samotnou analýzu současné situace vybraného podniku a třetí část na návrh komunikačního mixu tak, aby byl v souladu se základními cíli podniku.
The thesis focuses mainly on the design of the communication mix of the selected company. It is divided into three main parts. The first part is focused on the theoretical basis for the given issue, defines basic definitions and terms related to marketing, marketing communications. It also focuses on the characteristics of selected analyses of the microenvironment and macroenvironment of the selected company, which are essential for the following parts of the diploma thesis. The second part is focused on the actual analysis of the current situation of the selected company and the third part on the actual design of the communication mix in order to comply with the basic objectives of the company.
Description
Citation
NAVRÁTILOVÁ, N. Návrh komunikačního mixu vybraného podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
prof. Ing. Iva Živělová, CSc. (předseda) doc. Ing. Marek Zinecker, Ph.D. (místopředseda) Ing. Rostislav Tesař (člen) Ing. David Schüller, Ph.D. (člen) doc. Mgr. Veronika Novotná, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2019-06-10
Defence
otázky oponentky - odpovězeno Ing. Schüller - Je reálné, když při zavedení Instagramu uvádíte nulové náklady na tento komunikační kanál? - odpovězeno Ing. Schüller - Jak fungují PPC reklamy? Za co konkrétně podnik platí při tomto druhu reklamy? - odpovězeno Ing. Tesař - Proč je pro konkrétní podnik důležité provádět analýzu bistra z hlediska místa? Co přiláká zákazníky na okraj města, kde je bistro umístěno? - částečně odpovězeno Mgr. Novotná - Proč jste volila dotazník na webových stránkách? Proč nebyl dotazník distribuován v papírové podobě? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO