Posouzení informačního systému firmy a návrh změn

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zabývá posouzením informačního systému společnosti Dynatech s.r.o. a návrhem možných změn na jeho zlepšení. V první části práce jsou uvedeny teoretická východiska, která obecně definují informační systémy, workflow, metody a analýzy, které jsou použité v práci. Další část práce popisuje vybranou společnost a provedené analýzy. Závěrečná část obsahuje návrhy změn pro zlepšení a zefektivnění informačního systému.
Master's thesis deals with the assessment of the information system of company Dynatech s.r.o. and suggesting possible changes to improve it. In the first part of the thesis are presented the theoretical starting points, which generally define information systems, workflow, methods and analyzes that are used in the work. Another part of the thesis describes the selected company and the analyzes performed at work. The final part contains suggestions for changes to improve and streamline the information system.
Description
Citation
LOVAS, J. Posouzení informačního systému firmy a návrh změn [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační management
Comittee
prof. Ing. Oldřich Rejnuš, CSc. (předseda) doc. RNDr. Bedřich Půža, CSc. (místopředseda) Ing. Petr Sedlák (člen) Mgr. Martina Bobalová, Ph.D. (člen) Ing. Aleš Klusák, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2019-06-12
Defence
Otázky oponenta: Objasněte rozdíl mezi pracovním postupem a workflow. odpovězeno Prof. Ing. Oldřich Rejnuš, CSc. Jaké máte v rozpočtu finanční rezervu pro případ komplikací při implementaci? Mgr. Martina Bobalová Ph.D. Jak jste odhadl hodiny (částky) v tabulce nákladů na vývoj? Doc. RNDr. Bedřich Půža, CSc. Jaké usazení hodinových odměn do vnitřního a vnějšího poměru navrhujete?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO