Návrh dílčí části informačního systému

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zabývá návrhem, imlementací a nastavením logiky chatbota pro e-shop. Chatbot bude sloužit pro komunikaci se zákazníky a zároveň se bude využívat jako marketingová kanál. Práce obsahuje teoretickou část, analýzu současného stavu a také praktickou část, která se pak dělí na specifické podčásti. V teoretické části jsou potřebné informace k pochopení problematiky chatbotů. Analýza současného stavu je věnována již fungujícímu e-shopu, ze kterého čerpám informace pro praktickou část.
The master thesis deals about proposal, implementation and creating chatbot logic for e-commerce. Chatbot will serve for communication with customers mostly, but also as an online marketing channel. Thesis includes theoretical part, analysis of present conditions and requirments and also practical part which is separated in more specific subparts. In theoretical part we can find necessary informations to understand the chatbot problematic. Analysis of present conditions and requirments is focused to already working e-commerce system, which is also used as source of informations in practical part.
Description
Citation
KADLEČEK, T. Návrh dílčí části informačního systému [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační management
Comittee
doc. Ing. Miloš Koch, CSc. (předseda) doc. PhDr. Iveta Šimberová, Ph.D. (místopředseda) Ing. Vilém Jordán (člen) doc. Mgr. Veronika Novotná, Ph.D. (člen) Ing. Jan Luhan, Ph.D., MSc (člen)
Date of acceptance
2019-06-12
Defence
Otázky vedoucího - zodpovězeno Otázky oponenta - zodpovězeno Otázky komise: doc. Ing. Miloš Koch, CSc.: Jak složitá je intergrace? Zmiňovaný bot běží na straně poskytovatele? Co e-shop nabízí? Jaký je Váš vztah k předmětné firmě z Vaší práce? - zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO