Návrhy na snížení fluktuace výrobních dělníků konkrétní provozovny ve vybrané společnosti

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce je zaměřena na fluktuaci výrobních dělníků konkrétní provozovny společnosti Vodňanská drůbež, a. s. První část je věnována vysvětlení teoretických pojmů souvisejících s tématem - na nejčastější příčiny, způsoby měření či náklady spojené s odchody zaměstnanců. Teoretické poznatky jsou v další fázi využity k analýze a vyhodnocení situace zvolené společnosti. Finální část je návrhová, a zaměřuje se na návrhy zlepšení problematických oblastí, které přispívají ke snížení fluktuace.
The diploma thesis focuses on the fluctuation of production workers specific establishment company Vodňanská poultry, a. s. The first part is devoted to explanation of the theoretical notions related to the topic - the most frequent causes, the methods of measurement or the costs associated with the departures of employees. Theoretical knowledges are in the next stage applicate for analysis and evaluation of the situation of the selected company. The final part contains suggestions for improving identified problems to reduce fluctuation.
Description
Citation
DRMOLOVÁ, A. Návrhy na snížení fluktuace výrobních dělníků konkrétní provozovny ve vybrané společnosti [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
prof. Ing. Tomáš Meluzín, Ph.D. (předseda) doc. RNDr. Jaroslav Koutský, Ph.D. (místopředseda) Ing. Jiří Luňáček, Ph.D., MBA (člen) Ing. David Schüller, Ph.D. (člen) Ing. Lenka Smolíková, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2019-06-07
Defence
Otázka oponenta: Využívá firma k získávání zaměstnanců externí firmy? Doc. Meluzín: Proč byl 13. plat v návrzích zavrhnut? - Částečně odpověděla Doc. Meluzín: Je alternativa měnit nižší závazky za stejný plat? - Odpovězeno Ing. Schüller: Proč jsou respondenti nespokojeni s příspěvkem na sportovní aktivity? - Odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO