Návrh podnikatelského plánu pro vznik společnosti

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato diplomová práce se zabývá vytvořením návrhu podnikatelského plánu pro podnik rozvoz rychlého občerstvení. Teoretická část práce vychází z odborné literatury. Analytická část se zabývá převážně analýzou prostředí. Ve vlastním návrhu řešení je pak zpracovaný samotný podnikatelský plán
This diploma thesis focuses on the creation of proposal of business plan for fast food delivery business. The theoretical part of the work is based on literature. The analytical part focuses mainly on the analysis of the environment. In own proposal is processed the business plan.
Description
Citation
TRTÍK, L. Návrh podnikatelského plánu pro vznik společnosti [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Marie Jurová, CSc. (předseda) Ing. Rostislav Tesař (místopředseda) doc. Ing. Zdeňka Konečná, Ph.D. (člen) Ing. Veronika Bumberová, Ph.D. (člen) Ing. Jiří Luňáček, Ph.D., MBA (člen)
Date of acceptance
2019-06-06
Defence
Otázky vedoucího práce: nejsou Otázky oponenta práce: zodpovězeno Otázky komise: Ing. Tesař: Jak je myšleno, že nový podnik je zároveň silnou i slabou stránkou? zodpovězeno s velkými výhradami Ing. Tesař: Nakreslete graficky bod zvratu?zodpovězeno s velkými výhradami Bumberová, Ph.D.: Ve které části figuruje SWOT analýza? Jakou analýzou jste analyzoval silné a slabé stránky? zodpovězeno s velkými výhradami Bumberová, Ph.D.: Co můžeme zhodnotit na začátku podnikání? zodpovězeno s velkými výhradami Bumberová, Ph.D.: Proč používáte analýzu 4P? zodpovězeno s velkými výhradami Bumberová, Ph.D.: Patří růst příjmu obyvatel do sociálních faktorů? zodpovězeno s velkými výhradami Bumberová, Ph.D.: Jak jste vymezil spádovou oblast? zodpovězeno s velkými výhradami Bumberová, Ph.D.: Jak jste stanovil procentuální nárůst ve všech třech variantách? zodpovězeno s velkými výhradami Bumberová, Ph.D.: S kým jste dělal konkurenční benchmarking? Jak velké jsou to podniky? zodpovězeno s velkými výhradami Bumberová, Ph.D.: Jakou vybíráte strategii pro prosazení na trhu? zodpovězeno s velkými výhradami Bumberová, Ph.D.: Co je výstupem SWOT analýzy? zodpovězeno s velkými výhradami Bumberová, Ph.D.: Jaké jsou finanční zdroje krytí ztráty? zodpovězeno s velkými výhradami Bumberová, Ph.D.: Proč jste si vybral právní formu s.r.o.? zodpovězeno s velkými výhradami Bumberová, Ph.D.: Kdo z vás má výuční či rekvalifikační kurz pro provoz? zodpovězeno s velkými výhradami
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO