Detekce fibrilace síní v EKG

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Tato diplomová práce se zabývá především detekci síňových pomocí HRV, klasifikaci Poincarého mapy a následnému rozdělení do dvou skupin pomocí neuronových sítí. Výsledkem je potom rozhodnutí, které veličiny jsou statisticky významné pro identifikaci síňových fibrilací, které ne, a klasifikace signálu na základě těchto veličin.
This diploma thesis deals with detection of atrial fibrillation from HRV, classification of Poincare map and in the end the divide into two groups, one with detected atrial fibrillation and one not. The result is the decision on which variables are statistically significant for the identification of atrial fibrillations and which are not, and classification of the ECG signals.
Description
Citation
PLCH, V. Detekce fibrilace síní v EKG [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Biomedicínské inženýrství a bioinformatika
Comittee
Date of acceptance
2019-06-05
Defence
Student prezentoval výsledky své práce a komise byla seznámena s posudky. Ing. Smital položil otázku na vyhodnocení ROC analýzy síly příznaků. Vysvětlení metody krokování. Ing. Jakubíček okomentoval formální stránku práce. Zeptal se na porovnání se soutěží CinC Challenge. Ing. Harabiš okomentoval formální stránku práce, především potom práci s literaturou. Student obhájil diplomovou práci s výhradami. Nejasně odpovídal na otázky členů komise a oponenta. Komise snížila hodnocení z důvodu špatné práce s literaturou, nevhodné citační zdroje a stylu citování.
Result of defence
práce nebyla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO