Maximalizace počtu budoucích zaměstnanců z řad současných stážistů ve vybrané společnosti

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Cílem diplomové práce je stanovení doporučení vedoucích k maximalizaci počtu budoucích zaměstnanců z řad současných stážistů ve společnosti Thermo Fisher Scientific Brno s.r.o. Výzkum se zaměřuje na zjištění pracovní spokojenosti stážistů a na stanovení hlavních faktorů, jež u nich rozhodují při výběru budoucího zaměstnavatele. Je proveden prostřednictvím dotazníkového šetření a polostrukturovaných rozhovorů se stážisty z různých oddělení. Na základě výsledků výzkumu a teoretického přehledu budou následně stanoveny a vyčísleny konkrétní návrhy maximalizující počet stážistů nastupujících na hlavní pracovní poměr.
The purpose of this master thesis is to determine recommendations that would help the Thermo Fisher Scientific Brno s.r.o. company to expand their employee base. The research attempts to determine the satisfaction of interns with working environment and find crucial factors that are considered by them to choose the future employer. The research is carried out on the basis of questionnaire survey and semi-structured interviews with interns from different departments. Based on the survey results and theoretical overview appropriate recommendations will be proposed and quantify to maximise the number of interns getting employed after finishing the internship.
Description
Citation
URBÁNKOVÁ, P. Maximalizace počtu budoucích zaměstnanců z řad současných stážistů ve vybrané společnosti [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Vojtěch Koráb, Dr., MBA (předseda) Ing. Martin Mahel, Ph.D. (místopředseda) doc. RNDr. Bedřich Půža, CSc. (člen) Ing. Markéta Kruntorádová, Ph.D. (člen) Ing. Josef Veselý, CSc. (člen)
Date of acceptance
2019-06-05
Defence
Otázky vedoucího - Mgr. Štěpán Konečný, Ph.D. Konzultovala jste Vaše návrhy a jejich realizaci s vedením společnosti? - odpovězeno Otázky oponenta - Ing. Tomáš Mazůrek Jak byste kvantifikovala přínosy Vámi navrhovaných řešení, které považujete za nejpřínosnější? - nepoloženo Z jakého důvodu je mezi doporučeními mentoring a ne koučink? - nepoloženo Vysvětlete SMART a proč jste se pro toto pojetí rozhodla? - odpovězeno Otázky komise - Ing. Markéta Kruntorádová, Ph.D. Jak dlouho trvá stáž? - odpovězeno Ing. Martin Mahel, Ph.D. Jaké jsou přínosy Vaší práce? - odpovězeno Ing. Josef Veselý, Ph.D. Existuje nějaký dokument, který tento proces definuje? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO