Motivace a evaluace zaměstnanců ve vybrané společnosti

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Předmětem diplomové práce je motivace a hodnocení zaměstnanců ve vybrané společnosti. Teoretická část je zaměřena na popis teoretických poznatků, které využívám v praktické části. V praktické části provedu analýzu společnosti, kterou zaměřím na motivaci a evaluaci zaměstnanců, tak abych mohl zhodnotit aktuální stav společnosti. V závěru jsou uvedeny návrhy, které doporučuji pro zlepšení stávajícího systému odměňování v této společnosti.
The subject of the diploma thesis is the motivation, and evaluation of employees in a particular enterprise. Theoretical part is focused on the description of the theoretical knowledge, which I use in the practical part. In practical part I am going to do analysis, which I will focuse on motivation and evaluation, so I will be able to evaluate current status of company. The conclusion includes suggestions that I recommend to improve the current system of remuneration in the company.
Description
Citation
JURÁNEK, R. Motivace a evaluace zaměstnanců ve vybrané společnosti [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
doc. Ing. Robert Zich, Ph.D. (předseda) Ing. Martin Mahel, Ph.D. (místopředseda) prof. Ing. et Ing. Stanislav Škapa, Ph.D. (člen) Ing. Vladimír Bartošek, Ph.D. (člen) Mgr. Štěpán Konečný, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2019-06-06
Defence
Otázky vedoucího - odpovězeno; Otázky oponenta - odpovězeno; Ing. Martin Mahel, Ph.D. - proč jste se ptal v dotazníku na otázku na jakém oddělení respondenti pracují, když daná data již prezentujete dříve - odpovězeno; co rozumíte pod pojmem nedaňový doklad, který v práci uvádíte - částečně odpovězeno; proč uvádíte, že v dané firmě není dobře odvedená práce samozřejmnost - odpovězeno;
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO