Podnikatelský plán založení restauračního zařízení s opravnou v Brně

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Uvedená diplomová práce se zabývá vytvořením ekonomicky realizovatelného podnikatelského plánu na založení hospodského zařízení s opravárenským servisem v Brně. Vypracovaný návrh podnikatelského plánu vychází z provedených strategických analýz prostředí včetně provedení vlastního marketingového průzkumu za účelem zjištění klíčových faktorů ovlivňujících vstup a podnikání nového podniku na trhu. Na základě provedených analýz byla zvolena vhodná podnikatelská strategie, která je dále rozpracovaná do dílčích částí v podobě marketingového, provozního, organizačního a finančního plánu včetně zhodnocení rizik z projektu a časového harmonogramu
This diploma thesis deals with creation of economically feasible business plan for establishment of pub facility with repair service in Brno. The created business plan proposal is based on the strategic analysis of the company surroundings, including making own marketing research to identify key factors influencing the entry and business of the new company on the market. Based on the analyzes, a suitable business strategy was chosen, which is further elaborated into partial parts in the form of marketing, operational, organizational and financial plans, including assessment of project risks and time schedule.
Description
Citation
VYKYDAL, F. Podnikatelský plán založení restauračního zařízení s opravnou v Brně [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
doc. Ing. Robert Zich, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Petr Suchánek, Ph.D. (místopředseda) Ing. Nina Bočková, Ph.D. (člen) Ing. František Milichovský, Ph.D., MBA, DiS. (člen) Ing. Pavel Mráček, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2019-06-07
Defence
Otázky vedoucího - odpovězeno; Otázky oponenta - odpovězeno; Ing. Nina Bočková, Ph.D. - kde budete v daném podniku zajišťovat vaření bez prostoru na kuchyni? - odpovězeno; proč nemáte kalkulováno s odvody na sociální a zdravotní pojištění? - odpovězeno; Ing. František Milichovský, Ph.D., MBA, DiS. - identifikujete klesající tržby v odvětví, v jakém odvětví, jak je to v porovnání s poskytováním ostatních služeb? - odpovězeno; jak velký zájem je na trhu o danou službu? - odpovězeno; Ing. Pavel Mráček, Ph.D. - proč jste zvolil z pohledu marketingu 4P, ne 5P nebo 7P? - odpovězeno; doc. Ing. Petr Suchánek, PhD. - proč plánujete tak dlouhou otevírací dobu? - odpovězeno;
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO