Podnikatelský plán podniku nabízejícího službu pop-up store

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zabývá vytvořením reálného podnikatelského plánu pro založení podniku nabízejícího službu pop-up store v centru města Brna. Práce je postavená na teoretických východiskách popisujících současné formy prodeje v podnikání se zaměřením na nosnou myšlenku plánu, tvorbu obchodního modelu, strukturu podnikatelského plánu, zejména pak analyticko-výzkumné metody, které jsou použity v navazující, analytické části práce. Návrhová část navazuje na výsledky analýz a popisuje strategii začínajícího podniku, její propojení na vytvořený obchodní model, který je dále rozpracován do dílčích částí podnikatelského plánu.
The thesis deals with the creation of a real business plan for establishing a company offering a pop-up store service in the city center of Brno. The thesis is based on the theoretical background describing current forms of sales with focus on the main idea of the plan, creation of a business model, structure of a business plan, especially analytical-research methods, which are used in the following up analytical part of the thesis. The proposal part follows the results of the analyzes and describes the strategy of the start-up, its connection to the created business model, which is further elaborated into partial parts of the business plan.
Description
Citation
POHANČENÍK, V. Podnikatelský plán podniku nabízejícího službu pop-up store [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
doc. Ing. Miloš Koch, CSc. (předseda) Ing. Josef Šunka, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Ondřej Žižlavský, Ph.D. (člen) Ing. David Schüller, Ph.D. (člen) Ing. Nina Bočková, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2019-06-05
Defence
Otázky vedoucího DP: Otázka č. 1 - zodpovězeno v plném rozsahu Otázky oponenta DP: Otázka č. 3 - zodpovězeno v plném rozsahu doc. Ing. Ondřej Žižlavský, Ph.D.: Na základe čeho jste určil hodinovou mzdovou sazbu pro personální náklady? Na základě čeho predikujete návštěvnosti zákazníků a trend růstu návštěvnosti? Myslíte, že jsou lidi ochotní chodit do kamenné prodejny v dnešní době? – zodpovězeno Ing. Josef Šunka, Ph.D.: Znáte průměrní mzdu v ČR a její medián? Uveďte aktuální minimální mzdu v ČR. – zodpovězeno částečně
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO