Vzpomínky

Abstract
Tato práce je úvahou o obsedantně kompulzivní tendenci materializovat pomíjivé myšlenky a momenty. Listy stromů a jejich umístění do krajiny a odloučení od ní jsem použila jako metaforu vzpomínek, zprostředkovaný instalaci s videem.
In this work I reflect on the obsessive compulsive tendency of materializing fleeting thoughts and moments. I use leaves and their placement and detachment from landscapes as a metaphor to memories, through an installation with video.
Description
Citation
CONDE, T. Vzpomínky [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta výtvarných umění. .
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Výtvarná tvorba
Comittee
doc. MgA. Milan Houser (předseda) prof. akad. soch. Michal Gabriel (člen) doc. MgA. Luděk Rathouský (člen) prof. MgA. Petr Kvíčala (člen) doc. Mgr. Art. Svätopluk Mikyta (člen) doc. Mgr. Tomáš Medek (člen) MgA. Ondřej Homola (člen) MgA. Katarína Hládeková, Ph.D. (člen) Mgr. Jana Kořínková, Ph.D. (člen) Mgr. Rostislav Koryčánek (člen) doc. akad. soch. Jiří Sobotka (člen) MgA. Břetislav Malý (člen)
Date of acceptance
Defence
Studentka svoji obhajobu zahájila představením své práce. Následovaly posudky vedoucího práce a oponenta. Studentka následně zodpověděla otázky oponentky. Po těchto odpovědích předseda komise vyzval členy k diskuzi. Diskuze obsahoval, jak kladné, tak i kritické momenty. Kritika byla zejména k významům obsažených, jak ve formální, tak i v obsahové pasáži díla. Po diskuzi a zodpovězených otázkách předseda komise obhajobu ukončil.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO