Analýza spokojenosti zákazníků a návrhy opatření na zvýšení její úrovně

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Cílem této bakalářské práce je zvýšit spokojenost zákazníků společnosti Cement Hranice, a.s. na trhu cementářských výrobků, zejména se sortimentem suchých omítkových a maltovinných směsí a navrhnout zavedení nového výrobku - sanační omítky na současný trh. Společnost se pohybuje ve velice specifickém cementářském odvětví, ve kterém působí jen omezené množství výrobců, panuje zde ale výrazná konkurence. Z tohoto hlediska je potřeba plně pochopit podmínky tohoto odvětví, aby společnost v tomto prostředí uspěla. V tété bakalářské práci se budu věnovat rozboru analýzy spokojenosti zákazníků a samozřejmě také konkurenčnímu postavení společnosti na trhu z důvodu zavedení nového výrobku.
The object of this bachelor thesis is to increase customer satisfaction in Hranice Cementary Plant, a.s. on the market of cementary products especially with dry coat - plasters and mortary mixtures and to bring in a new product - sanation plasters to the market. The company has a place in a very special cementary sector, where the company has a limited number of producers, and where takes place the strong rival push. From this point of view there is a need to understand the conditions of this sector to help the company to be successful. In this bachelor thesis I am going to analyse a customer satisfaction and competitive position on the market of this company from the reason of bringing a new product onto the market.
Description
Citation
BENEDĚLOVÁ, M. Analýza spokojenosti zákazníků a návrhy opatření na zvýšení její úrovně [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2009.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Daňové poradenství
Comittee
JUDr. Alena Schillerová, Ph.D. (předseda) prof. Ing. Miloš Konečný, DrSc. (místopředseda) Ing. Karel Doubravský, Ph.D. (člen) Ing. Vladimír Šefl (člen) Mgr. Jiří Pospíšil (člen)
Date of acceptance
2009-06-16
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Přístup k plnému textu prostřednictvím internetu byl licenční smlouvou omezen na dobu 10 roku/let
DOI
Collections
Citace PRO