Návrh podnikatelského záměru - založení kavárny

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tématem bakalářské práce je vypracování podnikatelského záměru firmy, konkrétně kavárny. Práce vychází z teoretických podkladů, analyzuje prostředí, možná rizika a nastiňuje hospodaření nově vzniklé společnosti.
The topic of the bachelor thesis is the design of a company business plan; particularly a cafe. The thesis uses theory, provides an analysis of the environment, possible risks and outlines the operation of a newly established company.
Description
Citation
ŠRÁMKOVÁ, K. Návrh podnikatelského záměru - založení kavárny [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Alena Kocmanová, Ph.D. (předseda) Ing. Josef Novotný, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Marek Zinecker, Ph.D. (člen) Ing. Helena Hanušová, CSc. (člen) Mgr. Štěpán Konečný, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2019-06-17
Defence
Otázky oponenta: Proč jste se rozhodla zpočátku nemít otevřeno o víkendu? Jak jste si ověřila, že poptávka o víkendu je nízká? odpovězeno Myslíte, že je vhodné mít v kavárně v nabídce (byť doplňkově) točené pivo? odpovězeno Máte již zajištěn dostatek personálu v dnešní době, kdy trh práce nedisponuje dostatečným počtem pracovníků? odpovězeno Prof. Ing. Alena Kocmanová, Ph.D. Jaká je konkurence podobných podniků v Olomouci? odpovězeno Uvedla jste, že cílovou skupinou jsou studenti. Jak budete řešit prázdniny? částečně odpovězeno Jak je řešena kvalita prodávaných dezertů? odpovězeno Ing. Helena Hanušová, Csc. Uvědomujete si, že pro vlastní tvorbu dezertů potřebujete výuční list? částečně odpovězeno Vysvětlete fakt, že inflaci v SLEPTE analýzu uvádíte inflaci jako pozitivní vliv? částečně odpovězeno Co považujete za genderovou vyrovnanost a proč ji uvádíte jako pozitivní faktor? částečně odpovězeno Uvádíte, že chcete moderní firmu, ve SLEPTE analýze nejsou uvedeny ekologické faktory. Proč? částečně odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO