Návrh procesního řízení zakázky ve výrobním podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zabývá průběhem zakázky ve firmě Araplast, která vyrábí převážně dopravní značení a jeho příslušenství. V bakalářské práci jsou definovány odborné pojmy. Následně je představena činnost firmy, ve které se provádí analýzy a návrhy na zlepšení, které mají přinést zlepšení výrobního procesu.
The goal of this thesis is to describe the process management of orders in Araplast company. First part of this thesis is dedicated to the theory. Second part is dedicated to the company called Araplast, to the order of steps during the process of production and also to the technologies that are used during the production of traffic signs. Last part is focused on analysis of production and it is also dedicated to the proposal of improvement.
Description
Citation
ZOUHAR, M. Návrh procesního řízení zakázky ve výrobním podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika a procesní management
Comittee
prof. Ing. Marie Jurová, CSc. (předseda) Ing. Vít Kratina (místopředseda) doc. Ing. Vít Chlebovský, Ph.D. (člen) Ing. et Ing. Pavel Juřica, Ph.D. (člen) Ing. Tomáš Heralecký, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2019-06-19
Defence
otázky vedoucího - nejsou otázky oponenta - nejsou prof. Jurová - Kterým z návrhů v oblasti skladového hospodářství byste začal? - odpovězeno prof. Jurová - Firma nepoužívá modul pro evidování zakázek v systému SAP? - odpovězeno Ing. Kratina - Jaký obrat má firma? - odpovězeno Ing. Kratina - Náklady na Vaše řešení jsou 0,5 mil. Kč. Je to pro firmu přijatelné? - odpovězeno Ing. Kratina - V čem spočívají přínosy Vašich návrhů? - odpovězeno Ing. Juřica - Připomínka: Cíle práce, jak jsou definovány v zadání, nekorespondují s Vašimi návrhy.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO