Financování dlouhodobého majetku pro konkrétní podnik

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce zpracovává téma Financování dlouhodobého majetku pro konkrétní podnik. Zaměřuje se na vysvětlení pojmů z oblasti majetku, jeho možností financování a vysvětluje poměrové ukazatele finanční analýzy. Popisuje finanční stav společnosti, porovnává možné způsoby financování majetku a na závěr vyhodnocuje, která možnost je nejvýhodnější.
The bachelor’s thesis deals with Fixed assets financing of a particular company. It focuses on explaining issues connected to assets, their financing options and explains financial ratios. Thesis describes a financial condition of the company, compares possible ways of financing assets and in the conclusion, chooses the most convenient option.
Description
Citation
HARACHOVÁ, K. Financování dlouhodobého majetku pro konkrétní podnik [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
sk
Study field
Ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Alena Kocmanová, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Marie Paseková, Ph.D. (místopředseda) Ing. Rostislav Tesař (člen) Ing. Pavel Mráček, Ph.D. (člen) Ing. Tomáš Heralecký, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2019-06-13
Defence
Otázky oponenta – odpovězeno prof. Ing. Alena Kocmanová, Ph.D. – Jak velká je společnost z pohledu zaměstnanců? Jaká je likvidita v společnosti? – odpovězeno Ing. Rostislav Tesař – Co firma vyváží do Nigérie a do Brazílie? – odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO