Podnikatelský záměr na založení obchodní společnosti

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce pojednává o vytvoření reálného podnikatelského plánu pro založení obchodní společnosti na distribuci hygienického sortimentu a příslušenství v Brně. V první části práce jsou shrnuta teoretická východiska a vymezeny pojmy týkající se podnikatelského plánu. Navazuje komplexní analýza současného stavu. Na základě poznatků z předchozích částí je zpracován samotný podnikatelský plán. Závěrem jsou hodnoceny celkové výsledky a uskutečnitelnost podnikatelského plánu.
The bachelor thesis is about creating a real business plan for the establishment of a trading company located in Brno distributing hygienic merchandise and it’s accessories. The first part summarizes the theoretical basis of the thesis and defines terms related to business plan. Follows complex analysis of the current state. Based on the findings in the previous parts, the business plan itself is prepared. At the end of the thesis are estimated the overall outcomes and feasibility of the business plan.
Description
Citation
SEDLÁČEK, O. Podnikatelský záměr na založení obchodní společnosti [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika podniku
Comittee
doc. Ing. Vít Chlebovský, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Jana Kajanová, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Eva Lajtkepová, Ph.D. (člen) Ing. et Ing. Mgr. Martina Skalická, Ph.D. (člen) doc. Mgr. Veronika Novotná, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2019-06-13
Defence
doc. Ing. Vít Chlebovský, Ph.D. - máte zjištěný odbyt vašeho produktu a plán na support produktu? Zodpovězeno. doc. Ing. Vít Chlebovský, Ph.D. - Má smysl analýza 7S na neexistující společnosti? Zodpovězeno. Mgr. Veronika Novotná, Ph.D. - Máte v plánu udělat e-shop, kdo ho bude developerovat a supportovat? Zodpovězeno. doc. Ing. Eva Lajtkepová, Ph.D. - Je společnost s ručeným omezeným již založena? Zodpovězeno. Ing. et Ing. Mgr. Martina Skalická, Ph.D. - Otázka na majetkovou strukturu zakládající společnosti v zaváděcí rozvaze? Částečně zodpovězeno.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO