Procesní řízení zakázky ve výrobním podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá procesním řízením zakázky ve výrobním podniku ŽĎAS, a.s., který je strojírenskou společností. V první části je zaměřena na teoretická východiska, která se k dané problematice vztahují. Další část je zaměřena na analýzu současného stavu v podniku. Na základě této analýzy je v další části navrženo řešení, které vede ke zlepšení průběhu zakázky.
This bachelor thesis deals with the process management of the contract in the production company ZDAS, a.s., which is an engineering company. The first part focuses on the theoretical background that deals with the problem. The next part is focused on the analysis of the current situation in the company. Based on this analysis, a solution is proposed in the next part, which leads to an improvement of the order of the contract.
Description
Citation
VENCÁLKOVÁ, M. Procesní řízení zakázky ve výrobním podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika a procesní management
Comittee
prof. Ing. Vojtěch Koráb, Dr., MBA (předseda) Ing. Pavel Holek (místopředseda) doc. RNDr. Anna Putnová, Ph.D., MBA (člen) Ing. Zdeňka Videcká, Ph.D. (člen) Ing. Tomáš Poláček, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2019-06-19
Defence
Otázka oponenta: Odpovězeno Ing. Pavel Holek: s. 16 - obrázek s chybí terminologii. Ing. Zdeňka Videcká, Ph.D.: Zobrazovaní stavu zakázek - v jakým softwaru a kdo k tomu má přístup? Odpovězeno.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO