Hodnocení finanční situace podniku a návrhy na její zlepšení

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Předkládaná bakalářská práce se zabývá hodnocením finanční situace společnosti ARCIMPEX s.r.o. v letech 2013–2017. Práce je rozdělena do tří částí. V první jsou popsána teoretická východiska práce, která tvoří základ pro druhou, praktickou část, ve které je provedena finanční analýza za účelem zjištění ekonomické situace společnosti. Ve třetí části jsou popsána opatření opírající se o výsledky finanční analýzy, která jsou navrhnuta za účelem zlepšení celkové finanční situace.
This bachelor thesis deals with the evaluation of the financial situation of ARCIMPEX s.r.o. in 2013–2017. The work is divided into three parts. The first one describes the theoretical basis of the work and forms the basis for the second, practical part, in which a financial analysis is made in order to determine the economic situation of the company. The third part describes measures based on the results of the financial analysis which are designed to improve the overall financial situation.
Description
Citation
FUCHSOVÁ, N. Hodnocení finanční situace podniku a návrhy na její zlepšení [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Vojtěch Koráb, Dr., MBA (předseda) doc. RNDr. Ing. Hana Scholleová, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Eva Lajtkepová, Ph.D. (člen) Ing. Jana Hornungová, Ph.D. (člen) Ing. Jan Luhan, Ph.D., MSc (člen)
Date of acceptance
2019-06-14
Defence
Otázka vedoucího: zodpovězeno Otázka doc. Scholleová: Můžete blíže upřesnit, proč se v práci zabýváte řízením pohledávek? - částečně zodpovězeno Otázka prof. Koráb: Domníváte se, že je management společnosti schopen efektivně využívat finanční analytické nástroje, ukazatele a výkazy? - zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO