Tvorba on-line geo-web aplikací - lokalita Rudolecko

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Cílem této bakalářské práce bylo vytvoření geo-informační webové aplikace oblasti Rudolecka, s důrazem na jednoduché a přehledné ovládání a možnost správy systému více uživateli a to prostřednictvím webových formulářů. Aplikace byla vytvořena pomocí nástrojů PHP, MySQL a JavaScript, s uživatelským rozhraním tvořeným formuláři v HTML. Webová aplikace je tvořena částí statickou, která shrnuje historické a geografické skutečnosti oblasti Rudoleckého panství a částí dynamickou s obsahem uloženým v SQL databázi. Takto vytvořená aplikace bude nadále provozována na webu Rudolecko.cz a bude sloužit jako geo-informační web pro návštěvníky této turistické lokality.
The aim of this work was the creation of geo-informative web-application of Rudolec locality, with emphasis on simple and easy way to control and manage multi-user system through web forms. The application was created using the tools of PHP, MySQL and JavaScript, the user interface consisted of an HTML form. The web application is composed of static part, which summarizes the historical and geographical facts of Rudolec estate and the dynamic content stored in SQL database. This aplication will continue to run applications on the Web Rudolecko.cz and will be used as a geo-informative website for visitors of this tourist locality.
Description
Citation
KNĚŽÍČEK, J. Tvorba on-line geo-web aplikací - lokalita Rudolecko [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Geodézie a kartografie
Comittee
Date of acceptance
2012-06-13
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO