Optimalizace procesu montážní linky

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zabývá analýzou současného stavu vybraného montážního pracoviště a následnou optimalizací. Bakalářská práce je rozdělena na tři části, přičemž se v první části zaměřím na teoretická východiska, druhá část pokračuje představením firmy a analýzou výrobního procesu na montážní lince. Ve třetí, návrhové části, je obsažen návrh na zlepšení, které by mohlo vést ke zlepšení celého výrobního procesu ve firmě.
This Bachelor’s thesis focuses on analyzing of process optimization and instalation of manufacture in a chosen company. This bachelor thesis is devided into three parts, whereas the first part is targeted to theoretical basis. The second part continues with introduction of the company at the assembly process. In the third part, there will be a suggestion of changes, which can lead to lean manufacture process in the company.
Description
Citation
JANÍKOVÁ, D. Optimalizace procesu montážní linky [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika a procesní management
Comittee
prof. Ing. Vojtěch Koráb, Dr., MBA (předseda) Ing. Pavel Holek (místopředseda) doc. RNDr. Anna Putnová, Ph.D., MBA (člen) Ing. Zdeňka Videcká, Ph.D. (člen) Ing. Tomáš Poláček, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2019-06-19
Defence
Otázky oponenta: Odpovězeno prof. Ing. Vojtěch Koráb, Dr., MBA: Kde, k čemu a v jaké fáze odkapává voda? Odpovězeno. Ing. Pavel Holek: Ramínko na stěrač si dělají sami? Odpovězeno.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO