Komunikační mix společnosti

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tématem závěrečné práce je „Komunikační mix společnosti“. Práce je rozdělena do tří hlavních částí. Teoretická část obsahuje teorii, kde jsou vymezeny základní pojmy marketingu, které jsou následně aplikovány, ve druhé analytické části, na vybraném podniku. Praktická část se věnuje návrhům na řešení, které jsou vytvořeny na základě informací získaných v předchozích kapitolách. Jedná se o návrhy na změny komunikačního mixu a především na zefektivnění propagace podniku.
The topic of bachelor thesis is „Communication mix of a company“. Thesis is divided into three main parts. In the theoretical part the critical terms of marketing and marketing mix are defined and then applied to the second analytic part of the selected company. The practical parts shows my suggestions for improvements, which are created from the acquired imformation from previous chapters. There are suggestions for a change of communication mix and especially to make propagation more efficient.
Description
Citation
ŽÁKOVÁ, V. Komunikační mix společnosti [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Oldřich Rejnuš, CSc. (předseda) doc. Ing. Petr Rozmahel, Ph.D. (místopředseda) Ing. Jiří Luňáček, Ph.D., MBA (člen) Ing. et Ing. Mgr. Martina Skalická, Ph.D. (člen) Ing. Lucie Kaňovská, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2019-06-17
Defence
Ing. Luňáček: Jaký očekáváte přínos z Vašeho návrhu podpory prodeje pro maloobchodní zákazníky? - odpovězeno částečně Ing. Skalická: Z čeho usuzujete, že jsou smlouvy platné pouze v papírové podobě? - odpovězeno částečně
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO