Návrh a tvorba mobilní aplikace pro systém Android

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Práca je zameraná na popis tvorby mobilnej aplikácie pre operačný systém Android. Skúma prebiehajúce procesy a dáta, s ktorými aplikácia pracuje. Predstavuje riešenie návrhu aplikácie pre zisťovanie stavu obsadenosti a možnosť rezervácie stolov pivárne. To by malo zefektívniť aktuálny rezervačný systém a spolu s poskytovaním informácií o novinkách prispieť k zvýšeniu spokojnosti zákazníkov.
The thesis is focused on description of the creation process of mobile application for Android. Explored are running processes and the data with which the application works. Thesis presents a solution for the design of application for finding occupancy and table reservation in the pub. It should make the booking system more efficient and along with news from the pub, this application should help increase customer satisfaction.
Description
Citation
ZAVADILOVÁ, P. Návrh a tvorba mobilní aplikace pro systém Android [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
sk
Study field
Manažerská informatika
Comittee
prof. RNDr. Ivan Mezník, CSc. (předseda) doc. RNDr. Jiří Karásek, CSc. (místopředseda) Ing. Viktor Ondrák, Ph.D. (člen) Ing. Vilém Jordán (člen) Ing. Markéta Kruntorádová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2019-06-18
Defence
Otázky oponenta - odpovězeno Otázky komise: Ing. Viktor Ondrák, Ph.D. Když jste volila backgroud aplikace, tak jste zamítla vlastní server, proč? - odpovězeno prof. RNDr. Ivan Mezník, CSc. Využití tohoto systému z praktického hlediska. Co se stane, když zákazník zavolá na telefon? Nekomplikuje tento systém zbytečně práci zaměstnancům? - odpovězeno Ing. Markéta Kruntorádová, Ph.D. Kdo je typický zákazník pro tuto firmu? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO